Завдяки депутатам "Народного фронту" з держбюджету виділено додаткові кошти на реконструкцію Перинатального центру в Чернівцях
п’ятниця, 21 липня 2017, 17:37

Народні депутати фракції "Народний фронт" Максим Бурбак та Микола Федорук домоглися виділення з державного бюджету додаткових 13 млн грн на добудову і реконструкцію Перинатального центру в Чернівцях.

"Кабінет міністрів своїм розпорядженням від 19 липня виділив додаткових 5 млн грн на реконструкцію будівель Чернівецького обласного Перинатального центру”- написав на своїй сторінці у Facebook Максим Бурбак.

"Ми дуже вдячні коаліційному Уряду і Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману за підтримку наших з Миколою Федоруком ініціатив посприяти добудові  Перинатального центру"- відзначив Максим Бурбак.

Загалом, за словами народного депутата, окрім закладених в бюджеті 2017 року 43 млн грн, цього року додатково Уряд виділив 8 млн у червні і 5 млн грн у липні.

Він наголосив також на необхідності перевірки витрати коштів на реконструкцію довгобуду ще з 2012 року.

"Вкотре вимагаю ретельної перевірки використання бюджетних коштів починаючи з 2012 року, коли почалась реконструкція. Щоб жодна народна гривня не була вкрадена, а винні у розкраданні були притягнуті до відповідальності за законом. Особливо це стосується медичного обладнання, яке було закуплене в 2013 році, до цього часу не розпаковано, гарантія давно прострочена, а фірма-постачальник зникла!", - підкреслив Максим Бурбак.

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua