Завдяки депутату "Народного фронту" Уманська лікарня отримає сучасне медобладнання
п’ятниця, 27 листопада 2015, 14:41

З ініціативи народного депутата, голови Черкаського обласного осередку партії "Народний фронт" Максима Полякова Уманська міська лікарня отримає сучасне діагностичне обладнання.

"Коли постав вибір — яке відділення Уманської міської лікарні найбільше потребує оновлення та сучасного медобладнання, ми довго не вагалися. Пацієнти спершу потрапляють у приймальне відділення. Там працюють талановиті лікарі й медпрацівники, але вони не всесильні. Щоб рятувати життя, крім професіоналізму, їм треба й обладнання, і достойні умови роботи. Цим ми зараз і займаємося", - сказав він в коментарі "Газеті по-українськи".

За ініціативи Максима Полякова лікарня отримає сучасне медичне обладнання з Ізраїлю для приймального відділення. Крім того, розпочався капітальний ремонт відділення.

"В Ізраїлі є програми, за якими допомагають іншим країнам. Для України, зокрема, це допомога медичним обладнанням. За цією програмою кілька років тому необхідне оснащення отримала одна з вінницьких лікарень. Ми поспілкувалися з послом Ізраїлю, щоб таке обладнання було і в Умані, — сказав народний депутат. — Розмова з послом відбувалася навесні. Двічі разом відвідали Умань. Під час візитів визначилися, що це буде саме приймальне відділення. Але ізраїльська сторона може допомогти лише обладнанням. Ні ремонт, ні реконструкцію приміщення вони не здійснюють. Ми домовилися таким чином, що вони купують обладнання, а реконструкцію і ремонт оплачує українська сторона".

"Допомагають реалізувати проект і місцеві бізнесмени. Ремонт завершимо протягом грудня", - додав Поляков.

"Сподіваюся, нам все вдасться і матимемо найсучасніше приймальне відділення в країні. Це і моральний підйом для лікарів. Уманчани теж будуть задоволені, бо зможуть отримувати висококваліфіковану допомогу в нашій лікарні", - резюмував представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua