Завдяки "народнофронтівцям", на Чернігівщині відремонтовано дитяче відділення районної лікарні (фото)
вівторок, 29 січня 2019, 10:12

У Носівці на Чернігівщині закінчився капітальний ремонт дитячого відділення центральної районної лікарні. Він став можливим за безпосередньої участі команди "Народного фронту" області.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

"Це один з наших проектів у Носівці, на реалізацію якого наша команда залучила 2,3 млн грн з державного бюджету. Проектом реконструкції були передбачені всі види робіт із заміною вікон, дверей та комунікацій. Тепер роботи завершені. Залишилося придбати лише меблі, і  оновлений корпус дитячого відділення Носівської районної лікарні зможе прийняти найменших пацієнтів", - повідомив керівник осередку партії "Народний фронт" в Чернігівській області народний депутат Олександр Кодола, який оглянув приміщення відділення відразу після закінчення робіт.

Капітальний ремонт дитячого відділення Носівської ЦРЛ тривав з кінця 2017 року. До цього приміщення не ремонтувалося майже 30 років. Олександр Кодола тримав на особистому контролі хід ремонту, неодноразово бував у лікарні.  Депутат дуже вдячний всім, хто долучився до цієї благородної справи і доклав зусиль для того, щоб діти Носівщини змогли лікуватися у теплому, зручному, гарному приміщенні з усіма зручностями.

Під час візиту до Носівської ЦРЛ Олександр Кодола також завітав до хірургічного відділення ЦРЛ. Оглянув умови, в яких отримують медичну допомогу пацієнти, та поспілкувався з персоналом медичного закладу. Це відділення також не залишилося без уваги депутата - нещодавно воно отримало новенький операційний стіл, який вже використовується для проведення хірургічних операцій. Це стало можливим завдяки залученню депутатом коштів з державного бюджету та співфінансування з районного бюджету.

"Сьогодні ми маємо гарний приклад спільного вирішення нагальних питань громади. Тільки разом, докладаючи зусиль кожен на своєму місці, ми можемо досягати позитивного результату. Ми відремонтували дитяче відділення, спільно знайшли кошти на придбання медичного обладнання. І це ми робимо не вперше і  не в останнє. Вже цього року наша команда планує залучити 290 тисяч гривень з державного бюджету для закупівлі медичного обладнання для закладів охорони здоров’я Носівського району. Адже ми сьогодні творимо наше майбутнє разом", - наголосив Олександр Кодола.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua