Завдяки народному депутату «Народного фронту» міська клінічна лікарня Івано-Франківська отримала сучасне матеріально-технічне обладнання
вівторок, 6 лютого 2018, 09:41

За сприянням народного депутата від Івано-Франківщини, члена фракції «Народний фронт»  Юрія Бабія для Міської клінічної лікарні № 1 в м. Івано-Франківськ був придбаний  надсучасний апарат ультразвукового дослідження екстракласу з чотирма датчиками, який суттєво покращить діагностику та лікувальний процес загалом.

Як повідомили у прес-службі народного депутата до цієї благородної справи була залучена Громадська організація «Європейська асоціація платників податків», за допомогою якої було оснащено палати планування хірургічного відділення клінічної лікарні сучасними медичними ортопедичними меблями, надано медичний інструментарій та інші супутні засоби, які в сукупності сприятимуть якості та ефективності медичного обслуговування місцевого населення.

Реалізувати такий соціальний проект стало можливим за активної підтримки народного депутата.

«Зміцнення матеріально-технічної бази медичних закладів виступає вагомим чинником у якісному медичному обслуговуванні місцевого населення. Загалом, це результат злагодженої діяльності небайдужих представників Прикарпаття, які реально вболівають за розвиток області, а не практикують дешевий популізм», - зазначили у прес-службі Юрія Бабія.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua