Завдяки "Народному фронту" на будівництво спорткомплексу у Хмельницькому виділено 54 млн грн
понеділок, 4 березня 2019, 17:26

Зі 150 мільйонів гривень бюджетних коштів, запланованих на будівництво палаців спорту в Україні, 54 мільйони гривень виділено на будівництво спорткомплексу у Хмельницькому.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації НФ.

За інформацією народного депутата фракції "Народний фронт", першого заступника голови профільного Комітету з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Миколи Величковича, заплановано, що це буде багатофункціональна арена на мінімум 2500 місць (максимум 3100). Причому для всіх ігрових зальних видів спорту, для багатьох індивідуальних видів спорту, проведення розважально-масових заходів, тренувань. Вона відповідатиме усім вимогам єврокубкових турнірів і змагань.

"Я пишаюся тим, що саме завдяки зусиллям комітету, спільно із міністром молоді та спорту Ігорем Ждановим, який, до речі, є моїм партійним побратимом, ми домоглися виділення коштів з державного бюджету на будівництво палаців спорту, зокрема у Хмельницькому. Зрозуміло, що реалізація такого проекту вартує близько 300 мільйонів. Однак, кошти на початок робіт з державного бюджету є, і я сподіваюся, що незабаром у Хмельницькому з’явиться потужний палац спорту", – зазначив народний депутат.

Микола Величкович наголосив, що як парламентська фракція, так і вся політична сила "Народний фронт" є відповідальними перед своїми виборцями. Про це свідчать дослідження таких авторитетних громадських ініціатив як "ОПОРА", "Рух "Чесно", які показали, що саме "Народний фронт" виконав 94% передвиборних обіцянок, а депутати "Народного фронту" – найбільш дисциплінована, плідна і організована фракція у парламенті.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua