Завдяки представникам «Народного фронту» Золочівський район Харківщини отримав з Держбюджету додатково понад 6 млн грн
п’ятниця, 13 жовтня 2017, 17:27

Завдяки наполегливій та послідовній роботі народних депутатів фракції «Народний фронт», харків’ян Ірини Єфремової та Ігоря Котвіцького Кабінет Міністрів додатково виділив Золочівському району Харківської області понад 6 млн грн на соціально-економічний розвиток.

Про це повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, про це йдеться в Розпорядженні КМУ №689-р від 27.09.2017 «Деякі питання розподілу у 2017 році субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

За ці кошти будуть проведені роботи на низці об’єктів в районі. Зокрема, 5,5 млн грн буде використано на реконструкцію будівлі Комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Золочівська дитяча музична школа» і благоустрою прилеглої території.

Крім того, для КП «Золочівська центральна районна лікарня» буде закуплено необхідне сучасне медичне устаткування на суму понад 450 тис. грн та автомобіль швидкої допомоги з ношами.

Також 58 тис. грн виділено на капітальний ремонт приміщення (заміна вікон та дверей) в фельдшерському пункті села Мала Рогозянка КЗОЗ «Золочівський центр первинної медичної допомоги».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua