Завдяки професіоналізму та принциповій позиції Лілії Гриневич, розпочато справжню реформу освіти, – Тарас Кремінь
понеділок, 26 вересня 2016, 13:28

Завдяки професіоналізму та принциповій позиції нинішнього міністра освіти Лілії Гриневич, вдалося розпочати справжню реформу в освітній галузі.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради Тарас Кремінь під час круглого столу "Шкільна освіта по-новому. Перші враження", повідомили в прес-службі Миколаївської обласної партійної організації.

За його словами, профільний комітет не гнався за кількістю прийнятих законів та "не працював на статистику". В першу чергу акцент був на діяльність та ефективність.

"Один з найрезонансніших прийнятих документів, який зміг об’єднати академічне середовище – це Закон України "Про наукову і науково-технічну діяльність", ‒ зазначив депутат.

Він розповів, що було декілька проектів закону про освіту і їх захищали різні члени профільного комітету, але "з’явився варіант, який став базовим, урядовим, запропонований і підтриманий Лілією Гриневич".

"Завдяки позиції Лілії Гриневич, ми його взяли на доопрацювання до свого комітету, куди запросили батьків, громадський актив, а також представників освітньої сфери з багатьох регіонів і, зрештою, змогли підготувати відповідний документ", ‒ розповів Тарас Кремінь.

"За цей закон проголосувала величезна кількість депутатів. Він був прийнятий фактично конституційною більшістю ", - підкреслив представник "Народного фронту".

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua