Завдяки Уряду Яценюка сьогодні є можливість збільшувати соцстандарти, - Олександр Кодола (відео)
четвер, 27 жовтня 2016, 12:06

Стабілізація економічної та фінансової ситуації в країні, якої вдалося досягнути попередньому Уряду на чолі з Арсенієм Яценюком, сьогодні дає можливість для суттєвого збільшення соціальних стандартів, зокрема підвищення мінімальної заробітної плати для усіх українських громадян.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Олександр Кодола у середу в ефірі одного з телеканалів.

"Останні два роки після початку військової агресії були надзвичайно складними. І ці два роки були необхідні для стабілізації економічної та фінансової ситуації в країні. Можу сказати, що Арсенію Яценюку це вдалося", - сказав він.

"Я, звичайно, вітаю рішення чинного українського Уряду збільшити вдвічі мінімальну зарплату", - додав народний депутат.

При цьому Олександр Кодола зауважив, що зростання мінімальної заробітної плати має виходити з макроекономічних показників.

Також він зазначив, що підвищення мінімальної заробітної плати збільшить показники надходжень Єдиного соціального внеску до Держбюджету і Пенсійного фонду, оскільки роботодавці не зможуть офіційно платити працівникам менше, ніж 3 200 грн.

"Це буде стимулом вивести український бізнес, економіку та, відповідно, зарплати з тіні", - наголосив Кодола.

За словами представника фракції "Народний фронт", українські громадяни, які багато чого пережили за останні роки внаслідок збройної агресії Російської Федерації, очікують сьогодні на збільшення соціальних стандартів, тому він сподівається на розуміння цього і з боку бізнесу. 

"Саме два роки попередньої роботи дають сьогодні сигнал і стимул працювати над тим, щоб збільшувати соціальні стандарти", - резюмував Олександр Кодола.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua