Завдяки залученій Вадимом Підберезняком субвенції у Братському реконструювали мостовий перехід (фото)
вівторок, 8 травня 2018, 12:53

Завдяки державній субвенції, залученій народним депутатом фракції «Народний фронт» Вадимом Підберезняком, здійснено ремонт мостового переходу Закінчено через річку Мертвовод у селищі Братському Миколаївщини.

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

За інформацією прес-служби, мостовий перехід, який не бачив капітального ремонту з 1944 року, було введено в експлуатацію напередодні, в понеділок. На ремонтні роботи витратили 3,5 млн грн державної субвенції та 35 тис. грн з місцевого бюджету.

«Це наш спільний успіх, адже готова проектно-кошторисна документація дещо спростила субвенційний процес. І я щиро радий, що всі турботи, пов’язані з отриманням державного фінансування на соціально-економічний розвиток регіонів у даному конкретному випадку, вже позаду, як і ремонтні роботи. І сьогодні ми бачимо реальний якісний результат наших спільних зусиль», – заявив Вадим Підберезняк.

Депутат подякував місцевій владі, підрядникам та всім братчанам за роботу та небайдужість.

«Хочу зазначити, що сьогодні жителі Миколаєва вам заздрять. Бо мають два мости, які потребують ремонту, але поки що його не бачать, а братчани мають фактично новий міст, який значно покращить логістику двох районів. Тож будьмо разом і разом переможемо», – підсумував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua