Завтра до Хмельницького прибуває комісія Мінюсту з комплексною перевіркою виконання закону про люстрацію у всіх органах державної влади, – Глава Уряду (відео)
четвер, 6 серпня 2015, 14:22

«Завтра до Хмельницького прибуває комісія Міністерства юстиції України з комплексною перевіркою виконання закону України про люстрацію в обласній державній адміністрації, районних державних адміністраціях, Державній фіскальній службі, податковій міліції і всіх органах державної влади», - повідомив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк під час робочої поїздки до Хмельницького на нараді з керівниками ОДА регіону в четвер, 6 серпня.

Глава Уряду зазначив, що вже дав відповідні доручення.

Арсеній Яценюк підкреслив, що зміни в країні на макрорівні «асоціюються з новою поліцією, новим Бюджетним законодавством, фінансовою допомогою для країни».

Проте, за його словами, «у людей просте питання – чому не провели люстрацію на місцях?»: «У Києві ми «почистили» міністрів, заступників міністрів, керівників департаментів. Але чому в конкретному районі якийсь корупціонер, який вже 10 чи 15 років сидить у районній чи обласній адміністрації, зараз «перемалювався» і далі там сидить?»

«Люди вимагають справедливості, і це загальні суспільні настрої в країні», - сказав Глава Уряду.

«Треба очистити систему, а не перемальовувати кольори і міняти партійні квитки», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua