Заява Харківського «Народного фронту» з приводу замаху на життя депутата Верховної Ради Ігоря Котвіцького та його родини
неділя, 4 грудня 2016, 10:53

В ніч на неділю, 4 грудня, невідомі з гранатомету обстріляли помешкання, де проживає народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Ігор Котвіцький, повідомили в прес-службі Харківської обласної партійної організації «Народного фронту».

«Цієї ночі невідомі з гранатомету обстріляли помешкання, де проживає представник нашої політичної сили – народний депутат Ігор Котвіцький. Ми розцінюємо цей злочин, як замах на життя і здоров`я депутата Верховної Ради, а також як тиск та намагання залякати не тільки особисто Котвіцького, але й усіх членів нашої команди», - заявили у прес-службі.

«Сподіваємося, що правоохоронні органи докладуть максимум зусиль, аби цей злочин було розкрито найближчим часом, а винні понесли покарання за усією суворістю закону», - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також звернули увагу Президента України на даний випадок, та висунули вимогу до Генеральної прокуратури якнайшвидше розкрити цей злочин та надати державну охорону Ігорю Котвіцькому як народному депутату України.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua