Арсеній Яценюк: Заяви про незаконні вибори на територіях Донецької і Луганської областей – чіткий сигнал, що Путін не хоче виконання «Мінська»
середа, 16 вересня 2015, 20:53

«Провести повністю незаконні вибори на територіях Донецької і Луганської областей – це рішення не очолюваних Росією терористів, а рішення Кремля. Це чіткий сигнал, що президент Путін персонально не хоче виконання Мінських домовленостей», - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер Політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк на зустрічі з делегацією Політико-безпекового комітету Європейського Союзу в середу, 16 вересня.

Глава Уряду України нагадав, що кілька годин тому «російські терористи оголосили про проведення так званих виборів 18 жовтня»: «Це абсолютно незаконно і повністю суперечить Мінському процесу».

Напередодні Генасамблеї ООН, підкреслив Глава Уряду України, президент Путін намагається показати свою добру волю в імплементації Мінських угод, «проте Росія навмисне затягує процес імплементації».

«На цій угоді – відбитки пальців Путіна. Усі ми маємо демонструвати потужні і спільні дії проти російської агресії та небажання Росії виконувати Мінські домовленості», - звернувся Арсеній Яценюк до представників Політико-безпекового комітету ЄС.  

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua