Зеленський повинен зустрітися з учасниками АТО і волонтерами та поїхати по всіх регіонах - Арсеній Яценюк (відео)
середа, 26 січня 2022, 23:39

Путін повинен побачити силу нації і об’єднаність всієї української громади. Це для нас – найсильніший сигнал, найпотужніша зброя проти путінської агресії, - підкреслив Прем’єр-міністр України 2014-2016 років Арсеній Яценюк у “Ток-шоу  №1” на каналі “Україна 24”.

“Україна 2014 року була без армії, без грошей, без можливості взагалі вижити. І вона вижила в 2014 році, вистояла і зупинила Росію. Україна сьогоднішня – це інша Україна. Народ став набагато сильніший, на відміну від влади, яка, на превеликий жаль, не відповідає критеріям стійкості і сили, які є в народу”, - сказав він.

Арсеній Яценюк наголосив, що президент має зустрітися з учасниками АТО, добровольчими батальйонами і сказати: “Я покладаюся на вас, ви захистили Україну в 2014-му, ми разом з вами захистимо Україну в 2022-му”. Президент також має зустрітися й із волонтерами - подякувати їм за допомогу армії та закликати до допомоги зараз. Так само він, на думку Арсенія Яценюка, повинен зустрітися з представниками малого, середнього і великого бізнесу. 

"Зараз Зеленський повинен не в Києві сидіти, а їздити по всіх регіонах, скликати обласні ради, ОТГ, говорити з людьми. І казати: “народ, ми єдині”, - наголосив він.

Президент, за словами Арсенія Яценюка, має сам проініціювати великий круглий стіл із опозицію, парламентською і позапарламентською: “Всіх зібрати і просити: давайте стояти разом”. 

“Путін хоче, щоб України не було, і він це хоче з дуже давніх часів. А ми боремося за те, щоб Україна не просто збереглася, щоб Україна відбулася як успішна країна”, - наголосив він.

Для цього, підкреслив Арсеній Яценюк, нинішня влада повинна зібрати всіх, “незалежно від політичних поглядів, незалежно, хто де народився, хто якою мовою розмовляє, яку партію представляє, чи він у парламенті, чи поза парламентом, чи чинний військовослужбовець, чи уже резервіст, чи він учасник АТО, чи був на початках у добробатах”. 

“Путін повинен побачити силу нації і об’єднаність всієї української громади. Путін повинен бачити, що в час небезпеки і загрози один біля одного будуть боронити країну. І це для нас – найсильніший сигнал, найпотужніша зброя проти путінської агресії”, - сказав Арсеній Яценюк.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua