Жоден прокремлівський політик не повинен прийти до влади, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 7 липня 2016, 11:21

Фракція "Народний фронт" зробить все, щоб український парламент виконував волю народу і насамперед захищав молоду українську державу.

Про це заявив Перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, виступаючи з парламентської трибуни.

Він наголосив, що жоден прокремлівський політик не повинен бути допущений до влади.

"Жодна кремлівська консерва, жоден путінський аватар не прийде більше керувати українською державою", - підкреслив він.

Тетерук зазначив, що за акціями, спрямованими нібито на зниження тарифів, насправді стоять спроби повернутися до влади з боку політиків, чиї брудні бізнес-схеми з виведення із бюджету мільярдних коштів було закрито.

"Неможливо захищати українську державу від російського агресора особі, яка свого часу підписала з Путіним контракт на поставки газу за ціною, яка стала найвищою в історії України. Неможливо поважати людину, яка нібито піклується про українських солдат, але свого часу сприяла тому, щоб Путін здійснював агресію проти дружньої нам Грузії", - наголосив народний депутат.

"Саме сьогодні ми забезпечуємо якісну й безперебійну роботу як парламентської трибуни, з якої може виступити будь-який депутат, так і президії, щоб прийняти необхідні для обороноздатності країни законопроекти. Ми зробимо все, щоб український парламент виконував волю українського народу і захищав насамперед молоду українську державу. Разом ми обов’язково переможемо. Слава Україні!", - резюмував Андрій Тетерук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua