Зрадники залишаються основною опорою Москви всередині України, – Андрій Тетерук (відео)
середа, 6 лютого 2019, 10:47

Зрадники всередині України залишаються основною опорою Москви всередині нашої держави.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук під час ранкового засідання Верховної Ради.

"Такий собі зрадник Іван Ніс показав, куди пройти московському війську, і було знищено всіх мешканців Батурина – від немовлят до дідів, від жінок до славетних воїнів. І такі зрадники продовжують бути основною силою московського царства і сьогодні", – сказав Тетерук.

"Ми успішно чинимо спротив на фронті, але чи готові ми так само успішно боронити нашу країну всередині? Чи готові ми давати відсіч всім отим зрадникам, які працюють на того самого московського царя?", – зазначив представник "Народного фронту".

"Чи готові ми визнати, що такі собі куми Путіна зараз готують реванш, готують інформаційний простір, щоб розчленувати нашу країну, щоб дозволяти собі вголос робити заяви про те, нібито Донбас має право на автономію, на парламент? Вони говорять про те, що ми зараз мусимо домовлятись із вбивцями, терористами та ляльководами, які керують тими вбивцями? Це – неприпустимо!", – наголосив Андрій Тетерук.

"Я дуже хочу, щоб ініціатива "Народного фронту" про створення Тимчасової слідчої комісії щодо розслідування втручання РФ у вибори в Україні була реалізована в цьому парламенті. Щоб ми всі об’єдналися проти внутрішнього ворога, який працює на Російську Федерацію. Щоб ми пам’ятали, що таких зрадників ми маємо зневажати", – заявив народний депутат.

За його словами, такі зрадники мають стати токсичними для кожного українського політика, кожного українського громадянина.

"І тим, хто не вірить, що кум Путіна піде під арешт, я хочу сказати, що навіть великого слона їдять маленькими шматочками. Ми маємо робити свою роботу чітко і невпинно. І найголовніше, що ми всі повинні розуміти: кум Путіна Медведчук – під арешт!", – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua