Звернення Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з нагоди 25-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України
четвер, 16 липня 2015, 11:03

Дорогий український народе!

25 років тому Верховна Рада, виражаючи волю українського народу, ухвалила  Декларацію про державний суверенітет України. Цей історичний документ став втіленням мрій багатьох поколінь українців, які боролися за право самим вирішувати свою долю і самостійно брати участь у справах світу.

Боротьба за це святе право триває. На фронті, де наші бійці боронять країну від ворога. Всередині країни, де уламки гнилої системи чинять шалений спротив нашому поступові. У серцях і душах кожного, хто вичавлює із себе страх і зневіру.

Ми знов і знову показуємо всьому світу та самим собі - нас неможливо знищити, нас неможливо перемогти, нас неможливо зупинити на шляху до нашої мети. Ми обов’язково  станемо сильною і успішною країною у вільній сім’ї європейських народів.  

Для цього нам необхідно довести до кінця докорінні зміни в економіці, завершити очищення влади, зробити нездоланним наше військо, навчитися перемагати всюди і в усьому.

Згадаємо у цей день всіх, хто боровся і бореться за нашу свободу – і воїнам минулих століть, і героям, сучасниками яких нам пощастило бути. Сил, витримки і Божої помочі всім нам.

Слава Україні!

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua