Звернення Прем'єр-міністра України, лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка з нагоди Дня Європи
субота, 16 травня 2015, 12:11

 

Дорогі співвітчизники!



Вітаю усіх нас з Днем Європи в Україні!

У листопаді 2013 по всій країні наші співгромадяни вийшли з гаслами «Україна – це Європа». Так почалась нова епоха нашої історії -  так почалась Революція гідності.  За щире бажання бути частиною об’єднаної сім’ї європейських народів нам довелося заплатити надвисоку ціну.

Наш європейський поступ намагались та намагаються зупинити. Ми падали, але підводилися і шли. Ми  втрачали своїх героїв, але щодня ставали більш сильними і мудрими, більш незборимими і впевненими у своєму європейському виборі. Наша міць і самопожертва, наш могутній потяг до правди та свободи прорвали завали брехні і викликали хвилю солідарності з Україною у Європі та по всьому світі.

Ми добре знаємо, що сучасна Європа – це більше, ніж географічне розташування, це більше, ніж політика та економіка. Сучасна Європа – це цінності: фундаментальні права та свободи людини, демократичний принцип державного устрою, правова та соціальна справедливість.

Переконаний, ми на правильному шляху. На цьому шляху нам вкрай важливо бути зосередженими, стійкими, максимально дисциплінованими і, головне - беззастережно згуртованими. І тоді Україні бути серед кращих країн Європи.

Ми відкрили у собі такі сили і такі якості, про які самі не здогадувалися. Ми знаємо, вміємо, можемо і дуже щиро віримо. Тому – переможемо.

З Днем Європи, дорогі українці! З нашим Днем!



Щиро,

Прем’єр-міністр України                                              Арсеній Яценюк

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua