Андрій Тетерук: "Миротворець" готовий взяти до своїх лав представника Опозиційного блоку
четвер, 15 січня 2015, 13:33

Добровольчий батальйон "Миротворець" готовий взяти до своїх лав представника Опозиційного блоку Юрія Бойка, щоб він проявив себе на війні на Сході.

Про це заявив журналістам у кулуарах перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи заяву колишнього "регіонала" про необхідність мобілізації РНБО, Кабміну і Парламенту.

"Я із задоволенням готовий побачити цього депутата в лавах свого батальйону "Миротворець". Я навіть готовий повернутися, на час його перебування там, назад до керування батальйоном, хай мене втретє забирають, мені не страшно. Ми надамо йому необхідне - хоч лопату, хоч автомат. Повірте, аби лиш ця людина зв'язала свої дії з тим, що говорила в сесійній залі", - заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт".

"Мої слова можете вважати офіційним запрошенням. Так як у нас добровольчий батальйон, у нас не треба проходити складну систему мобілізації. Нехай пише заяву і ми її приймемо та забезпечено усім, щоб депутат Бойко показав свою геройську поведінку не лише в Парламенті, а й на фронті", - резюмував народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua