Терористи маскують вибухівку в дитячих іграшках, – Арсеній Яценюк (відео)
понеділок, 2 лютого 2015, 15:13

Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк доручив провести широку інформаційну кампанію щодо можливої небезпеки через замасковані вибухові пристрої: «Під що маскують вибухівку, як її маскують і куди дзвонити, якщо знайдені будь-які предмети, що викликають підозру».

Про це він сказав у понеділок, 2 лютого, на виїзному засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій в Запоріжжі.

Арсеній Яценюк продемонстрував фотокартки вибухових пристроїв, вилучених ДСНС у Слов'янську, Лисичанську та інших територіях. На фото, зокрема, вибухівка, яку маскували в коробці цукерок, в різних дитячих іграшках: ляльці, іграшковій машинці, - у книжці, яку виявили в дитячому парку відпочинку в Слов’янську: «Це ще один факт, до чого дійшли російські терористи».

Глава Уряду звернувся до Голови ДСНС та всіх членів Державної комісії з надзвичайних ситуацій: «Особливе завдання – це інформування населення. По всіх областях - розіслати ці фотокартки й інструкції, як себе поводити».

Арсеній Яценюк підкреслив, що необхідна широка інформаційна кампанія в першу чергу на територіях, прилеглих до зони проведення антитерористичної операції.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua