Стара державна система, яка плекалася корупцією всі роки незалежності, сьогодні чинить відчайдушний опір, - заява «Народного фронту»
середа, 18 березня 2015, 18:03

Партія «Народний фронт» вважає сьогоднішні заяви відстороненого з посади голови Державної фінінспекції Миколи Гордієнка у Верховній Раді симптоматичною реакцією старої державної системи на діяльність Прем’єр-міністра України і Уряду з очищення органів центральної виконавчої влади від осіб, які не відповідають займаним посадам, є профнеприданими та працюють на позадержавні інтереси.

Нагадуємо, Микола Гордієнко був публічно відсторонений Прем’єр-міністром з посади два тижні тому і вже через кілька днів службове розслідування його діяльності має бути завершене та передане у відповідні органи. Горідєнка було відсторонено за необ'єктивність проведення фінансової перевірки концерну Антонова, зловживання фінансових інспекторів під час проведення аудиту великих державних компаній і відсутність дієвого контролю за державними коштами та майном.

Показово, що саме напередодні отримання результатів службового розслідування Гордієнко виступив зі своїми начебто сенсаційними викриттями.  Намагаючись уникнути відповідальності, відсторонений чиновник взявся діяти на упередження, - відомий, мільйони разів використаний різними негідниками в українській політиці прийом.

«Народний фронт» нагадує, що у жодній країні серйозні зміни не відбувалися в абсолютному спокої, система, яка оплутала всю країну, і, власне, плекалася корупцією всі роки незалежності, сьогодні чинить відчайдушний опір. І чим більше буде безглуздого і безпідставного вереску збанкрутілих чиновників, тим сильніше значить тріщить хребет у старої владної системи, проти якої  постали люди під час Революції гідності.

Наша політична сила також переконана, що за інформаційною атакою з боку Гордієнка стоять олігархи, яким Уряд перекриває схеми паразитування на державних можливостях, і яким він у свій час міг надавати відповідні послуги. Що ж стосується такої затятої зацікавленості і підтримки інформаційної провокації представниками однієї з політичних партій, то їхній ентузіазм очевидний – ця політсила досі не може змиритися з тим, що з Уряду з ганьбою було вигнано їхніх міністрів-корупціонерів.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua