Ганебне фіаско антиурядових пікетів в Рівному та Кіровограді (фото)
четвер, 26 березня 2015, 18:09

У четвер, 26 березня, в двох обласних центрах України було анонсовано масштабні заходи, спрямовані проти діяльності Кабінету міністрів. Організатор мітингів у Рівному та Кіровограді, – партія «Свобода».

У Кіровограді, де анонсували захід за участю 100 мітингарів, у призначений час до будівлі облдержадміністрації вийшов десяток активістів. Кількість журналістів, які з’явилися для висвітлення заходу, та перехожих, які зупинялися, щоб подивитись, що відбувається перед будівлею ОДА, перевищувала чисельність активістів.

У своєму коментарі до антиурядової акції «Свободи» керівник Кіровоградської обласної організації «Народного фронту» Олександр Горбунов зазначив, що зараз в жодному разі не можна провокувати конфлікти в суспільстві, оскільки це розхитує й без того непросту ситуацію в державі.

У Рівному на мітинг «Свободи» взагалі ніхто не з’явився. Здивовані журналісти відзняли пусту площу міста.

«Фіаско антиурядових акції партії «Свободи» свідчать про те, що люди не готові  підтримувати заклики до дестабілізації ситуації в середині країни. Так, деяким політичним силам важко змиритися з тим, що їхніх представників «попросили» з високих посад за дуже приватні інтереси в спиртовій та інших галузях. Але це не привід розгойдувати державного човна. Уряд демонструє наполегливу боротьбу з корупцією та розкраданням держбюджету  і це правильний шлях», - заявили у прес-службі «Народного фронту» у Києві.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua