Ізраїль висловив намір допомагати Україні технологіями і інвестиціями, - Георгій Логвинський (фото)
вівторок, 7 квітня 2015, 17:16

Представники Ізраїлю висловили готовність надавати Україні технологічну та інвестиційну підтримку.

Про це йшлося під час зустрічі парламентської групи дружби «Україна – Ізраїль» за участю Надзвичайного і Повноважного Посла Ізраїлю в Україні Еліава Білоцерківського. 

Як повідомив народний депутат фракції «Народний фронт» Георгій Логвинський, в ході зустрічі парламентської групи дружби з Ізраїлем, яка є однією з найчисельніших у Верховній Раді, налічуючи близько 90 осіб, було розроблено стратегію співпраці між країнами, а також створено комітети за напрямками діяльності для підтримки нашої держави.

«З боку держави Ізраїль було затверджено чітку позицію щодо того, що країна готова до співпраці, готова допомагати Україні, окреслено проекти, які вже розпочато. Це медицина, це тренування наших психологів ізраїльськими фахівцями з метою вдосконалення технологічних можливостей для співпраці з особами, які повертаються додому із зони проведення АТО», - повідомив представник «Народного фронту». 

«Також є кілька проектів щодо побудови лікарень в Україні за ізраїльською технологією. Будемо продовжувати співробітництво в галузях, які є цікавими для нашої держави, залучати ізраїльські технології та інвестиції», - резюмував Георгій Логвинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua