Заява Онищенка на «Інтері» про фінансування виборчої кампанії нашої політсили є очевидним ідіотизмом, - «Народний фронт»
четвер, 18 червня 2015, 22:43

Сьогоднішня заява Онищенка в ефірі телеканалу «Інтер» про фінансування ним виборчої кампанії «Народного фронту» продемонструвала, що олігарх, як виявилося, недалека і примітивна людина.

Заява про фінансування нашої політичної сили - не просто брехня, а очевидний ідіотизм.

Якщо у Онищенка стався припадок амнезії, ми хотіли б нагадати, що це саме представники «Народного фронту» викрили його корупційний бізнес, який був довірений Онищенку Януковичем і залишився йому в управління після ганебної втечі патрона.

Варто нагадати також, що кілька днів тому в офісі однієї з компаній, контрольованої Онищенком, було скоєно напад на народного депутата фракції «Народний фронт» Тетяну Чорновол, яка намагалася отримати підтвердження шулерських схем цього персонажа.

І сьогодні, 18 червня, Тетяна Чорновол виступила із заявою з трибуни Верховної Ради України про спроби фракції «Батьківщина» протягнути через Парламент лобістський закон в інтересах олігарха. Оголошення цієї інформації, як побачила вся країна, викликала нереальну паніку у її фігурантів.

До того ж, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк дав вказівку НАК «Нафтогаз України» негайно змінити керівництво компанії «Укргазвидобування», яка належить групі «Воля народу» разом з Онищенком.

Очевидно, останній факт остаточно привів олігарха у стан неадекватності, бо тільки цим можна пояснити озвучену сьогодні в ефірі телеканалу «Інтер» маячню, в яку не повірить жодна людина при розумі.

Ми також припускаємо, що дурним прийомам Онищенка могли навчити його нові партнери у Парламенті, які лобіюють для нього надприбуткові законопроекти.

Прес-служба «Народного фронту» від імені партії і фракції уповноважена порадувати олігарха твердою заявою про те, що жодна його брехня проти нашої політичної сили і її лідерів не дозволять йому уникнути необхідності розпрощатися з вкраденими у держави активами.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua