«Народний фронт» попереджає про черговий фейк російської пропаганди щодо Яценюка, - заява
середа, 24 травня 2017, 20:10

Сьогодні, 24 травня, російська пропаганда аж двічі відзначилася інформаційними качками, які вирізняються особливою абсурдністю.

За 12-тибальною системою оцінювання рівень тупого примітиву «страшного» путінського ФСБ» сьогодні можна оцінити на 12+.

Про це говориться у розповсюдженій заяві «Народного фронту».

«Про одне з провокаційних повідомлень прес-служба «Народного фронту» повідомляла кілька годин тому. А саме, про розісланий в українські редакції видань текст, в якому «біле стало чорним» - фракцію НФ, яка була ініціатором і натхненником прийняття закону про 75% української мови на телебаченні, спробували звинуватити у блокуванні цієї норми. Незважаючи на очевидну неправду і перекручені прізвища депутатів, деякі видання, такі як «Комсомольская правда в Украине», послужливо вилили цей продукт російського безпросвітного креативу на голову читачам», - говориться у заяві.

«Друга інформаційна качка за сьогодні була розрахована на російського глядача. Телеканал «Росія 24», який хоч і заборонений в Україні, але представлення не потребує, оскільки всім відома його ненависть  до України і українців, згодував путінській публіці сюжет про лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка. Зокрема, про страшенно дорогу віллу на Майорці з фотографіями і описом розкошів. Фотографії для фейкового сюжету були взяті – увага! - з одного із закордонних сайтів про продаж нерухомості. Дешеве інформаційне ГМО для росіян, які звикли чути про «роспятих мальчіков» і «двух рабов» , - зазначають у політсилі.

Водночас, у «Народному фронті» попереджають, що запущена кисельовським агітпропом брехня з Росії традиційно експортується в Україну руками «п’ятої колони».

«Саме тому «Народний фронт» попереджає українців бути пильними. Лише нещодавно Арсеній Яценюк виграв суд щодо вілл у Маямі. Тепер знову вілли, але вже  на Майорці. Абсолютна криза з провокаціями у феесбешних пропагандистів. Не кажучи про фейки щодо участі Арсенія Яценюка у чеченській війні та іншу відверту «лабуду» роспропаганди», - сказано у заяві.

У «Народному фронті»  зазначили, що потоки брехні з Росії, а також рішення суду Єсентуків свідчать  про те, що Путін не може вибачити екс-прем’єрові успішної роботи із захисту країни, відмови від російської газової голки і контакти із впливовими лідерами світу щодо підтримки Україні.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua